Rabu, 9 Julai 2014

Minyak Zaitun Barakah untuk 1001 Hajat andaAssalammulaikum.

Kami maharkan kepada anda Minyak Zaitun Barakah002 (MZB002) untuk anda yang mana telah dibacakan diisi, ditransfer dan diberkahi dengan

-Ummul Kitab Suratul Fatihah
-Ayat Muqatha'ah
-Ayatul Kursi
-Ayatul Husni
-Ayat-ayat Ruqyah
-Ayat-ayat Pembuka Hijab
-Ayat-ayat Munjiyyat
-Ayat Empat Qul
-Kalimah Toyyibah
-Ismu Zat
-Selawat Nuridzati
-Selawat Tafrijiyyah
-Doa Nabi
-Doa Malaikat Ketika Perang Badar
-Doa Wali Qutub
-Doa Cahaya
-Doa Cahaya Qalbu
-Doa Cahaya Ruh
-Dan lain-lain amalan doa hikmah yang lain.

Bagi memantapkan lagi syariat MZB002 ini kami isikan juga dengan amalan keilmuan hikmah Ilmu Hikmah Nur Makrifah (IHNM)  yang kami warisi dan praktiskan sehari-hari sama ada untuk rawatan dan gemblengan ilmu.

Jadi MZB002 sudah lengkap apa jua hajat anda. Ingat ini hanya syariat semata-mata. Hakikat terkabulnya segala hajat anda ialah pada Allah Ta'ala jua.


ISTIMEWANYA MZB002 ini ialah:

-Telah diwiridkan dengan Zikir Inti Kalimah (salah satu silibus dalam Ilmu Hikmah Nur Makrifah) selama beberapa jam. Bukan sekadar tiup-tiupan sahaja ya. Disertai dengan seni tafakur dan doa.

-Boleh dimanfaatkan untuk yang lemah tenaga batin. Cara gunanya kami ajar.

-Boleh digunakan untuk anak yang tumpul hati kembali tajam hati, yang malas menjadi rajin, yang pelupa jadi pengingat dan lain-lain masalah anak-anak insya Allah.

-Boleh digunakan untuk menghilangkan kembung, busung, bisa sihir pada tubuh Insya Allah.

-Boleh digunakan untuk menguatkan jasmani anda juga bayi kecil yang sering lemah semangat dan kuat menangis. Insya Allah.

-Boleh digunakan sebagai minyak urut refleksologi, urut tubuh, terseliuh, patah dll.

-Boleh menjadi bahan asas membuat apa-apa minyak perubatan sila konsultasi jika anda hendak banyak insya Allah akan diusahakan. Anda guna anda sendiri buktikan khasiatnya anda sendiri tambah order daripada kami.

-Boleh digunakan untuk Membangkitkan daya erotis pasangan suami isteri.

-Boleh digunakan untuk memagari kawasan.

-Boleh diminum untuk merawat segala penyakit dalam perut, penyakit angina dalam badan, buasir, sakit dalam perut, kanser dan sebagainya.

-Selebihnya khasiatnya sama dengan khasiat syariat ASH001. Bahkan lebih lagi mengikut hajat. Anda akan diajar dan dipandu kami bagaimana hendak menggunakannya secara khusus sesuai dengan hajat anda masing-masing.

Apabila anda memaharkan MZB002 ini kepada kami, sila nyatakan hajat anda, kemudian kami akan sesuaikan hajat anda dan tunjukkan cara khusus bagaimana untuk memanfaatkannya insya Allah.

Jadi syariat hikmah MZB002 bukan minyak syifa' atau minyak-minyak lain yang anda temui di kedai-kedai dan dimana-mana.

MZB002 hanya dapat diperolehi khusus daripada kami sahaja. Kami tidak meletakkan di kedai-kedai kerana MZB002 sentiasa kami isi ia setiap hari tanpa had dan batas. 

Manakala minyak lain di kedai-kedai semakin menghilang khasiatnya sama ada tercemar dengan persekitaran dan tiada penjagaan daripada pekedai seperti terlangkah dan sebagainya. Minyak kami pula TERJAMIN KUALITINYA TERJAGA!

MZB002 ini dapat juga anda gunakan untuk dipakai dalam solat, untuk berhari raya dan sebagainya. Tiada batasan kegunaan. Minyak Zaitun Barakah ini yang asalnya kuning jernih kini menjadi warna emas selepas diisi. Kami tidak berniat pun hendak menjadikan ia warna sebegitu termasuk ASH001. Kami sedar pun secara spontan sahaja. Bagi kami ini membuktikan kekuasaan allah. Kami hanya mensyariatkan sahaja! Allah jualah hakikat segala sesuatu!

Masya Allah quwwata illa billah!  Semua keajaiban milik Allah!

AMARAN: MZB002 hanya syariat hikmah sahaja hakikatnya pada Allah jua. Sila ikuti cara guna yang kami akan kirimkan nanti setelah anda memaharkan MZB002 daripada kami. Kami berlepas diri jika anda menggunakan untuk kegunaan jahat dan menyalahi agama. Hanya untuk kegunaan kebaikan. Boleh juga dipakai untuk mengharumkan tubuh.

Hanya dimaharkan untuk 1 Botol besar 50 ML RM550.00 shj + Hajat Anda +Ijazah Ilmu Khusus+Rawatan Ghaib Jarak Jauh untuk 2 sesi rawatan/hajat anda.

Maksimum 50 ML atas satu nama. dalam satu order. Berilah peluang kepada orang lain pula ya. :)
Bagi pengusaha minyak perubatan, aroma, minyak sapu urut terapi pemilik spa, pengusaha minyak urut boleh bekerjasama dengan kami dengan perundingan dahulu.

Mahar sudah termasuk KOS POS seluruh Malaysia.
Jika anda sekitar Putrajaya, Muar Johor, Kajang boleh ambil terus daripada kami.

Perhatian! MZB002 sudah siap digunakan namun untuk memantapkan hati anda demi terkabulnya hajat anda maka kami sediakan pengijazahan ilmu ringkas yang sesuai dan relevan dengan masalah anda serta rawatan ghaib jarak jauh khusus masalah dan hajat yang berat.

Tapi kalau nak guna terus (cara guna tanpa apa-apa ijazah ilmu) pun boleh tiada masalah.

Kami hadkan tidak lebih 10 botol Minyak Zaitun Barakah (MZB002) sahaja.

Kenapa kami tak buat banyak dan edar di kedai?

Sebab kami amat menjaga dan mengutamakan KUALITI DARIPADA KUANTITI. Jadi terserah kepada anda untuk memilih yang dilihat berkuantiti banyak dimana-mana atau yang berkualiti yang hanya ada pada waktu tertentu sahaja!

Cara Pemesanan:

1. Sila SMS/What Apss ke nombor 013-642 1228 untuk menempah MZB002 dengan menyatakan hajat dan tujuan anda memaharkan MZB002 ini.

2. Selepas kami berikan kelulusan untuk memaharkan (untuk elakkan MZB002 ini disalah gunakan oleh pihak tidak bertanggungjawab) anda boleh transfer/bank in mahar MZB002 ini mengikut kadar yang telah ditentukan di atas.

3. Bayar ke akaun MAYBANK 114236268768 atas nama Mohd Ali Atan.

4. SMS/What Apss kami sekali lagi 013-6421228 untuk makluman pembayaran dan bukti transfer/bank in berikan alamat lengkap atau ambil terus di lokasi jika kebetulan kami ada di sana.

5. Kami akan berikan panduan khusus untuk anda cara guna sesuai dengan hajat dan masalah anda insya Allah atau keilmuan berkaitan serta rawatan ghaib mengikut pakej.

Atau Sila Email ke rahmaniah999@gmail.com

(MZB002 hanya syariat dan ikhtiar. Bukan sihir dan silap mata. Sungguh celuparnya kami jika menjanjikan kesembuhan dan tercapainya hajat kepada anda. Namun dalam Al-Quran Allah menyuruh kita berusaha, berikhtiar dan berdoa bagi mencapai hajat dan cita-cita. Dan seterusnya sabar dan tawakal. Usaha fizikal berhubungan tercapainya hajat anda haruslah terus dilakukan. Jika anda tidak dapat memahami ketentuan ini maka silalah jangan mahar MZB002 ini. Tiada paksaan untuk anda. )Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Rawatan dan belajar ilmu ghaib

Jadual terkini : Hari Isnin - Kuantan Hari Selasa - Kota Bahru Perkhidmatan disediakan: 1. Rawatan Gangguan Sihir 2. Rawatan Melarungka...