Jumaat, 6 September 2013

Alamat rasmi pusat rawatan

Alhamdulillah.

Dengan rahmat Allah kami dapat juga menyewa di sebuah premis bagi menawarkan perkhidmatan rawatan kepada masyarakat luas.

Silalah anda hubungi kami dahulu sebelum datang sama ada untuk mendapatkan rawatan dan gemblengan ilmu  di

Pusat Perubatan RahmaniahRawatan Islam,Tradisional Dan Alternatif Dan Gemblengan Ilmu Hikmah Nur Makrifah (IHNM)

No. 2F Tingkat 1 Su Mall Jalan Bidara 8 Saujana Utama Sungai Buloh 47000 Selangor.

Hubungi : Puan Azie 019 369 4765.

Selain rawatan medis, non-medis kami juga membuka rawatan Bekam Sunnah Istimewa, Urut Rohani, Urut Patah Riuk, Urut  Terseliuh, Urut Retak, Urut Paripurna lengkap untuk rawatan menyeluruh.

Rawatan kami adalah dikenakan bayaran untuk menampung kos sewa, upah perkhidmatan, bahan rawatan dan lain-lain.

Rawatan percuma hanya khusus untuk yang layak selagi anda bekerja mampu bayar bil, bayar kereta dan rumah anda tidak layak. Kami memahami golongan hang benar benar memerlukan dan layak untuk dapatkan rawatan percuma dari kami. Boleh rujuk halaman Rawatan untuk maklumat lanjut.

Kami juga menawarkan kos pengajian ilmu hikmah perubatan kerohanian  dan metafizik. Untuk anda dengan mahar ikut kemampuan anda. Segala keilmuan yang kami tekuni akan kami ijazahkan dan ajarkan cara aplikasinya. Insya Allah.

Kredibiliti kami terletak kepada pengamalan apa yang kami ajarkan kepada pelajar. Dibuktikan depan mata bukannya menjual nota fotostat semata-mata!

Semoga usaha kami didukung oleh anda semua dab mendapat bantuan daripada Allah YanMaha Esa lagi Maha Perkasa.

Allahu Ya Fattah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Rawatan dan belajar ilmu ghaib

Jadual terkini : Hari Isnin - Kuantan Hari Selasa - Kota Bahru Perkhidmatan disediakan: 1. Rawatan Gangguan Sihir 2. Rawatan Melarungka...