Bagaimana hubungi kami?

Alamat Emel : rahmaniah999@gmail.com
Telefon/SMS/What Apps/We Chat : 013-642 1228

Pusat Perubatan Rahmaniah-Rawatan Islam, Perubatan Melayu, Perubatan Tradisional Dan Perubatan Alternatif dan Komplimentri Dan Program Gemblengan Ilmu Hikmah Nur Makrifah (IHNM)

Rawatan Bekam, Urut, Gemblengan Ilmu Hikmah,
Perkhidmatan pembersihan kawasan, rumah, kilang, sekolah, kedai daripada sihir dan gangguan makhluk halus. Pelaris kedai, menaikkan seri wajah, meningkatkan kerjaya, pagar daripada gangguan dan pencuri, memulihkan pesakit yang disihir dan lain-lain lagi segera konsultasi dengan kami.

Kami juga mengadakan program utuk agensi kerajaan yang berminat untuk Kursus Jangka Pendek Rawatan Islam, kursus berkaitan perubatan Islam, motivasi, program pembangunan diri.

Juga rawatan awam, massal di surau, masjid juga rawatan untuk keluarga secara tertutup secara beramai-ramai seperti rawatan gangguan keturunan saka, sial, majal dan lain-lain.

Lokasi 1 : Sungai Tangkas Kajang Selangor.
Lokasi 2 : Muar Johor
Lokasi 3 : Putrajaya dan lokasi seluruh negara pada tarikh dan bulan tertentu.

-Sila pastikan makluman dan hebahan dari kami dari semasa ke semasa jadual kunjungan kami ke seluruh negara.

-Jika anda ingin kami terus datang ke tempat anda bolehlah hubungi kami untuk menetapkan temujanji.

-Kami boleh datang terus ke rumah atau ke kedai anda yang bermasalah.

Kami tidak lagi berada di Saujana Utama. Sebarang urusan rawatan terus hubungi no telefon dalam blog rasmi ini sahaja.

Hotline / What Apss /We Chat
Ust. Ali 013-6421228

Emel rasmi : rahmaniah999@gmail.com
Emel kedua : alifsejati@yahoo.com.my

Berpengalaman mengubat. Anda mencari tempat belajar ilmu-ilmu rawatan Islam dan ilmu hikmah yang tidak bertentangan dengan agama, tiada amalan yang diada-adakan silalah belajar daripada ahli, berpengalaman dan berwibawa hubungi emel dan no telefon yang tertera.

Penting! Baca di bawah ini dahulu.

Perkhidmatan rawatan dan pembelajaran ilmu daripada kami mempunyai bayaran tertentu. Ia adalah upah atas perkhidmatan yang diberikan oleh kami kepada anda yang mana khidmat itu dilakukan secara profesional, bersungguh-sungguh, meluangkan masa sewajarnya dalam membantu pesakit dan hajat anda, menyediakan bahan rawatan, bahan pengisian keilmuan dan konsultasi profesional berdasarkan pengalaman, ilmu dan kemahiran yabg dikurnia dan dipinjamkan oleh Allah Ta'ala kepada kami. Kami juga menggunakan sepenuh masa kami untuk membantu berikhtiar memenuhi apa jua hajat dan keperluan anda. Kami juga bertolak ansur tentang kadar upah semampu anda namun kami tidak menerima pandangan anda yang berfikiran perkhidmatan rawatan dan khidmat spiritual adalah percuma sahaja. Atau sekadar mahu cuba-cuba saja, ikhlas-ikhlasan saja sedangkan anda sendiri tidak ikhlas dan memandang enteng peranan dan khidmat kami. Kami mengsyorkan anda membaca entri dalam blog kami yang telah ditubuhkan sejak lebih kurang lima tahun lalu dan terus dikemaskini dari semasa ke semasa sebagai tanda kami terus wujud dan komited dengan kerja dan tugas kami. Kami tidak pernah jemu membantu sesiapa memerlukan sehinggalah anda sendiri jemu kepada kami. Jadi dengan membaca lebih banyak entri dalam blog ini akan meningkatkan kefahaman anda tentang peranan kami dan juga kenapa bayaran tertentu dikenakan. Segala bayaran yang telah diberikan tidak akan dipulangkan walau dengan apa jua alasan. Pembayaran yg dilakukan adalah diatas persetujuan anda dan kami.Saling memahami antara kami dan anda peranan dan tanggungjawab antara kita akan memudahkan urusan kita lakukan semoga dibantu Allah. Insya Allah.

Syarat dan terma perkhidmatan

Bahawa setelah anda melakukan transfer utk apa saja perkhidmatan kami sediakan anda telah dikira bersetuju dgn syaray perkhidmatan yg kami telah tentukan.

Bayaran perkhidmatan bermaksud

Nilai ubatan

Nilai minyak dan tol perjalanan

Jumlah bayaran perkhidmatan bukanlah bermakna kami menjanjikan kesembuhan. Kesembuhan itu bergantung kpd izin Allah.

Kami hanya menyediakan perkhidmatan bukannya kesembuhan. Anda harus fahami betul2 syarat perkhidmatan kami.

Tiada pulangan wang selepas perkhidmatan diberikan jika kesembuhan tdk berlaku.

Apapun alhamdulillah byk kes yg kami tangani itu sembuh namun kesembuhan tdk termasuk dlm syarat bayaran perkhidmatan.

Kadar bayaran perkhidmatan dpt di rendahkan lagi mengikut budi bicara kami dan pernyataan ini hanyalah utk makluman pembaca yg ingin perkhidmatan kami.

Pernyataan dlm kenyataan di atas terpakai dan berlaku apabila anda membuat transfer bayaran. Transfer bayaran sbg tanda bersetuju dgn syarat perkhidmatan kami yg telah ditentukan.
Khamis, 12 Mei 2011

Silibus Ilmu Hikmah Nur Makrifah Edisi Kemaskini (UPDATE)

Salam sejahtera.
Dengan izin, rahmat dna redho Allah Yang Maha Kuasa mengizinkan saya untuk melakukan penambahbaikkan terhadap silibus IHNM spt pengalaman merawat yang khusus drp pengalaman saya sendiri saya compilekan supaya menjadi petunjuk kpd murid baharu.

Terdapat murid yang belajar habis PULUH RIBU merata ceruk tetapi beliau tidak juga berani membuka pusat rawatan, atau merawat hanya kecemasan. Ini tidka menjadi masalah jika menerima IHNM kerana semuanya ini atas YAQIN kita kpd Allah. Sebab itu sering saya ulang kpd bakal murid sy, ilmu yang hak dan benar dan diturunkan dgn hak dna benar juga  akan membuahkan keyakinan pd diri yang kuat sehingga berani melakukan apa sahaja demi kebaikan umat manusia.

Manakala ilmu yang tiada haq atau haq tetapi diturunkan secara korup maka sedkt memberi manfaat atau langusng tiada sama sekali ramai sekali murid saya telah terkena dgn guru mee segera begini. Sungguh malang.

Insya Allah dgn IHNM semuanya dapat dielakkan malah kebaikan dpt diraih. Bagi murid lama saya yang telah ambil pengisian ilmu saya mohon berhubunglah dgn saya secara emel utk saya kirim edisi kemaskini secara percuma shj. Saya akan beri jika ada keinginan sahaja dan emel shj.

Bakal murid baharu atau bercadang nak belajar maka inilah saat terbaik. Saaat yang ditunggu2 oleh perawat Islam atau pencinta ilmu hikmah atau bagi sesiapa sahaja yang hendak meraih kebaikan drp lautan rahmat Allah ini. Ilmu Allah maha luas dan maha halus. Belajarlah kerana ia tdk rugi yang rugi ialah ketiadaan ilmu dan mati dlm harta menimbum yg tdk membuahkan amal kebajikan sebelum mati.

Insya Allah dpt Ilmu Hikmah Nur Makrifah Edisi Kemaskini dimasukkan kaedah perubatan, kaedah 2 yg lebih khusus yang kemas serta amalan mujarab lain yg di isi terus ke pada murid. Tanpa prejudis dengan kepuasan hati saya dengan ingin rendah hati mengalu-alukan permohonan belajar terus ke emel rahmaniah999@gmail.com.

Mohon jangan bertanggung kerana saya hanya melakukan pengisian ilmu secara temujanji dan jika jadual saya penuh maka lagi lambatlah calon hendak belajar malah ada jangkau berbulan-bulan suatu ketika itu. Buat masa sekarang tempahan masa menerima pengisian masih lagi ada dan insya Allah dpt dilakukan sekali lagi dalam minggu akhir bulan Mei ini.

Berkemungkinan saya akan tutup Permohonan Belajar pada bulan Jun dan Julai atau seterusnya kerana saya menumpukan perhatian kpd tesis saya.

Rebutlah masa, tempat dan peluang ini selagi saya masih 'terbuka' utk mengisi dna menurunkan ilmu kpd umat Islam.


Yang ikhlas

Tabib Mohd Ali (BA Malay Studies University of Malaya)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan