Khamis, 28 Januari 2016

Rawatan di Kelantan

Salam..

RAWATAN DI JELI KELANTAN

Bagi sesiapa orang Jeli atau orang Kelantan dan Terengganu yang memerlukan rawatan saya akan berada di sana mulai hari Sabtu ini 30 Januari 2016.

Silalah hubungi saya jika ada yg memerlukan rawatan sama ada disebabkan oleh gangguan makhluk halus, jin, dan sebagainya. Silalah hubungi utk menempah hari dan masa rawatan. Stp rawatan akan memakan masa dr 1 jam hingga 1 hari bergantung kpd keseriusan gangguan atau penyakit yg dihidapi. Silalah maklumkan dan hubungi saya utk bincang lanjut. Bayaran perkhidmatan boleh dirunding.

Lokasi :Jeli Kelantan
Tarikh : 30/31....1.2016
Hari : Sabtu, Ahad...
Wajib temujanji
Rawatan di Hotel in syaa Allah.

*rawatan bukan 5 minit hembus air semata
*saya bukan perawat darus syifa dan sewaktu dgnnya. Ilmu Allah luas tak terkurung dlm sesebuah organisasi je.
*rawatan digabung menggunakan ayat al Quran,doa,asma khusus waliyullah dan kaedah metafizik dan makrifat yg mana tdk bertentangan dgn syariat.saya juga belajar tauhid ahlul sunnah wal jamaah dan tahu hukum hakam agama jgnlah anggap saya spt bomoh sesat pula.
*stp rawatan mgkn memerlukan petua dan ramuan tertentu maka itu adalah syariat perubatan semata HAKIKATNYA Allah jualah yang MENYEMBUHKAN.
*byrn yg dikenakan adh bersesuaian dgn masa,tenaga,kepakaran perawat dan kos bahan rawatan tlg peka dgn hal ini jika sesuatu bayaran telah dinyatakan anda boleh terima atau tolak tiada paksaan berubat dgn saya dan perlulah hadir dgn keikhlasan hati menunaikan bayaran dan nilai perawatan bukanlah nilai bayaran krn menjadi prinsip kami stp rawatan dilakukan dgn penuh teliti dan sungguh-sungguh.
*rawatan terbuka kpd semua golongan tanpa memandang kepercayaan,agama,status sosial,kaum dan sebagainya. Yang penting niat mahu dirawat siap dirawat dan siap mendengar arahan dan panduan.
*kami tak menjanjikan bulan bintang kpd anda tetapi kami sedia dgn seluruh dedikasi jiwa raga kami membantu menyelesaikan masalah gangguan anda alami. Bykkan solat taubat, istighfar,berzikir berselawat serta berdoa agar kesembuhan dan hajat kita dimakbulkan oleh Allah Yang Maha Kuasa Lagi Maha Perkasa.

Selain itu bagi yang mahu dtg ke pusat rawatan di Muar silalah dtg tapi wajib dgn temu janji dahulu memandangkan kami sentiasa berada di luar kawasan dipanggil ke luar daerah mengubati pesakit.

(Rawatan di pusat rawatan ATAU rawatan ke rumah/lokasi/premis anda)

Ust Ali
013 642 1228


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Rawatan dan belajar ilmu ghaib

Jadual terkini : Hari Isnin - Kuantan Hari Selasa - Kota Bahru Perkhidmatan disediakan: 1. Rawatan Gangguan Sihir 2. Rawatan Melarungka...