Selasa, 4 Mei 2021

Ijazah Ilmu Kalimah Sirr Ahlul Bait Nabi SAW

 KALIMAH SIRR AHLUL BAIT NABI


MUKADDIMAH

Di dalam selawat terdapat ungkapan wa ala alihi yang bermaksud dan limpahkan kesejahteraan jua ke atas ahli keluarga nabi. 

Kita mungkin bukan ahlul bait yakni mempunyai nasab keturunan nabi saw. Namun demikian kita adalah umat Nabi Muhammad saw yang teristimewa berbanding umat yang lain. Istimewanya kita SBG ummah Muhammad saw KRN istimewa kedudukan nabi Muhammad sisi Allah SWT. Bahkan ahli keluarga nabi pun mendapat selawat sebagaimana nabi mendapatkan selawat daripada Allah dan para malaikat.

Namun kasih sayang Allah meliputi segala. Daalam sebuah hadis seseorang anak Adam itu akan bersama di akhirat kelak dengan insan yang disayanginya di dunia ini. 

Justeru marilah kita menyayangi nabi. Menyayangi nabi itu juga ditandai dengan menyayangi ahli keluarga nabi saw. Nabi bersabda :

“Cintailah Allah karena nikmat yang diberikan kepada kalian cintailah aku karena kecintaan (kalian) kepada Allah, dan cintailah Ahlul Baitku karena kecintaan (kalian) kepadaku.” 

Rasulullah Shallallahu ‘Alaihi Wassallam bersabda, “Segala sesuatu ada asasnya, dan asas islam adalah mencintai Rasulullah dan ahli baitnya.”

Dalam menyambut dua bulan yang mulia ini iaitu Ramadan dan Syahwal saya digerakkan oleh Allah untuk membuka PENGIJAZAHAN khusus lagi istimewa "Kalimah Sirr Ahlul Bait."

Kalimah Sirr atau Rahsia Ahlul Bait ini merupakan amalan para arifbillah dalam munajat dan permohonan mereka kepada Allah. Berikut antara fadhilat yang besar yg sempat ditulis walhal kelebihannya spt taburan bintang di langit tinggi.

1. KALIMAH  MENTAJRIB KALIMAH. SEGALA ILMU DIAKTIFKAN NUR NYA DGN KALIMAH RAHSIA AHLUL BAIT INI.

2. 1x BACA SUDAH MENCUKUPI MENGHANTAR SERIBU HAJAT

3. 1X BACA DAN TELAN AIR LIUR ANDA SEOLAH OLAH MENELAN PENGISIAN ILMU TANPA PERLU MELALUI RIYADOH YANG PANJANG. 

4. CARA MENGISI DIRI DENGAN ILMU DALAM MASA SEMINIT TANPA PERLU RIYADOH

5. TALIAN HAYAT KITA PABILA DALAM KEADAAN AMAT TERDESAK SPT HIDUP DAN MATI. 

6. MENGISI WAFAK YANG KITA BUAT SEKALIGUS MENYEMPURNAKAN PEMBUATAN WAFAK DENGAN SEKALI BACA DAN HEMBUSAN. 

7. MENGISI TASBIH ATAU BATU CINCIN MENJADI PENYIMPAN ENERGI KEBAL DAN KEJADUGAN.

Sesungguhnya tak terkira khasiatnya Sir Ahlul Bait ini. Yang berminat dan terbuka hati mahu tahu lebih lanjut dan mempelajari nya silalah hubungi saya langsung.

0136421228

Ust Tobib Ali 

Mujiz Sirr Ahlul Bait Nabi SAW.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ADA PADLOCK DI ATAS BATANG LEHER TOK GURU

ADA PADLOCK DI ATAS BATANG LEHER TOK GURU Salah satu kes yg pernah saya tangani ialah kes gangguan keatas seorang Tok Guru yg terkenal.  Pad...