Jumaat, 7 Mei 2021

ILMU SAEFI MALHAMAH KUBRO GANDINGAN HIZIB MALHAMAH KUBRO

-Pedang  Tanpa Pedang Awliya dan Arifbillah Akhir Zaman-

1. Dalam perbendaharaan Ilmu Hikmah Tingkat Tinggi memang terkenal dengan Ilmu Saefi ATAU Pedang. Salah satunya banyak digunakan oleh perawat Islam dengan nama Saefi Dzulfaqor. Bunyinya La Saifan illa DzulFaqor yang bermaksud Tiada yang lebih tajam melainkan pedang Dzulfaqor iaitu pedang yang dihadiahkan oleh Nabi Muhammad saw kepada Saidina Ali krmj.

2. Namun ramai perawat memang ada menggunakan doa saefi ini untuk menyembelih jin. Walhal penggunaan asalnya bukan untuk sembelihan. Semacam kita meletakkan had ilmu saefi itu untuk sembelih jin semata-mata. Doa Saefi Dzulfaqor yang lengkap lebih panjang daripada yg perawat Islam gunakan bahkan ia selalu digabung dengan Doa Saefi Syatit. Ia adalah pakaian arifbillah tanpa perlu mengamalkan ilmu kebatinan dan lelaku yang aneh dan pelik. Cukup dijadikan doa selepas solat. 

3. Namun dalam penggunaannya yang khusus ada kaedah dan caranya bagaimana memanfaatkan doa saefi  di medan perang fisabilillah. Berikut adalah keilmuan doa saefi yang bersanad yang mutassil. Bukan copy paste. Dan semestinya tidakkan serupa sama sekali dengan yang banyak beredar di Internet. Saya lihat ada yang ditulis di internet dipenggal penggal tiada amalan yang lengkap, tiada pembuka dan penutup dan tiada Sanad dan tawassul yang jelas dan bersambungan.

4. Amat berbahaya sekali kepada kejiwaan dan psikologi mengamalkan doa saefi tanpa Sanad yang jelas krn ia termasuk senjata pakaian arifbillah. Siapa sumber kekuatan kalau bukan menerusi wasilah KPD Allah kalau bukan dengan cara berguru???

5. Ayat ke-35 Surah al-Maidah menganjurkan kepada kita untuk mencari wasilah Jangan syok sendiri beramal percuma tanpa guru hanya cuplik sana sini daripada buku dan YouTube  sampai tua bangka degil tak nak berguru. Ego sangat. 

Allah berfirman maksudnya:

Wahai orang-orang yang beriman, bertaqwalah kepada Allah dan carilah (WABTAGHU) jalan (WASILAH) yang mendekatkan diri kepada-Nya, dan BERJIHADLAH di jalan-Nya, supaya kamu mendapat keberuntungan.

6. Marilah kita hidupkan ilmu arifbillah. Jangan mengenang nostalgia kehebatan awliya dan bangsa kita dulu kala. Ilmu Allah itu adalah cahaya yang dijamin takkan padam sampai kiamat berlaku. Masih ada ilmu yg kita dengar cerita org org tua tentang kehebatan org dulu. Bukan nak hebat nak selamat dan ibadat. Bukan sihir. Bukan jin jun July. Semata mata doa bersanad amalan arifbillah. Nak berkat. Siapa nak lestarikan kalau bukan kita. Jangan jadi bangsa Arab yang membuang ilmu arifbillah akhirnya dijarah oleh penjajah moden. Nasihat saya hentikan buang masa dengan hal sia-sia. Nak harap selain daripada Allah kah pada akhir zaman ini?

7. Saya buka "GEMBLENGAN ILMU SAEFI PEDANG AWLIYA MALHAMAH KUBRO SECARA PENUH LENGKAP DAN SEMPURNA."

8. Yang berijazah Hizib Perang Malhamah Kubro akan dapat beberapa doa Saefi. 

9. Manakala yang berijazah Khusus Menerusi Gemblengan Ilmu SAEFI MALHAMAH KUBRO ini akan mendapat kesemua dan kunci khusus lagi khusus kesemua doa SAEFI. Langka dan unik teristimewa sementara saya masih buka Pengijazahan sebelum saya tutup pada bila bila masa daripada sekarang. Berikut kandungan ilmu SAEFI dalam Gemblengan ini: 

1. Saefi Alam Asli Dan Lengkap 

2. Saefi Zohir Asli dan Lengkap 

3. Saefi Suryani Asli dan Lengkap 

4. Saefi Rasul Asli dan Lengkap 

5. Saefi Maghribi Asli dan Lengkap 

6. Saefi Nur Muhammad Asli dan Lengkap 

7. Saefi Malikul Mulk Asli dan Lengkap 

8. Saefi Dzulfaqor (2 Sanad dari arifbillah. Istimewa dan langka) Asli dan Lengkap 

9. Saefi Qotil (Pembunuh Musuh Allah)Asli dan Lengkap 

10. Saefi Nur (Cahaya Berkilauan) Asli dan Lengkap 

11. Saefi Mughni Aghniya (Mohon Kekayaan) Asli dan Lengkap 

12. Saefi Muluk Asli dan Lengkap 

13. Saefi Hasbi Asli dan Lengkap 

14. Saefi Air Asli dan Lengkap 

15. Saefi Dedaunan Asli dan Lengkap 

16. Saefi Sulaiman Asli dan Lengkap 

17. Saefi Langit(samawat) Asli dan Lengkap 

18. Saefi Burung Asli dan Lengkap 

19. Saefi Malaikat Malakut Asli Lengkap 

20. Saefi Maghribi Asli Lengkap  Istimewa Asli dan Lengkap 

21. Saefi Madi Asli dan Lengkap 

22. Saefi Lahutiyah Asli dan Lengkap 

23. Saefi KasyfulAsli Lengkap 

24. Saefi Bumi Gempa Asli dan Lengkap 

25. Saefi Api Asli dan Lengkap 

26. Saefi Alfi Alfi Asli dan Lengkap 

27. Saefi Angin Asli dan Lengkap 

PERHATIAN!!!

Yang ambil Ijazah Khusus Kesemua Ilmu Saefi ini akan mendapat ijazah kaedah bagaimana mengumpulkan kesemua fadhilat secara full kesemua doa saefi dalam satu amalan yang diwiridkan sebanyak 1x sahaja. Namanya KUNCI SAEFI KAMALUL YAQIN. 

In Sya Allah. 

Mujiz 

Ust Tobib Ali

013 6421228

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ADA PADLOCK DI ATAS BATANG LEHER TOK GURU

ADA PADLOCK DI ATAS BATANG LEHER TOK GURU Salah satu kes yg pernah saya tangani ialah kes gangguan keatas seorang Tok Guru yg terkenal.  Pad...