Bagaimana hubungi kami?

Alamat Emel : rahmaniah999@gmail.com
Telefon/SMS/What Apps/We Chat : 013-642 1228

Pusat Perubatan Rahmaniah-Rawatan Islam, Perubatan Melayu, Perubatan Tradisional Dan Perubatan Alternatif dan Komplimentri Dan Program Gemblengan Ilmu Hikmah Nur Makrifah (IHNM)

Rawatan Bekam, Urut, Gemblengan Ilmu Hikmah,
Perkhidmatan pembersihan kawasan, rumah, kilang, sekolah, kedai daripada sihir dan gangguan makhluk halus. Pelaris kedai, menaikkan seri wajah, meningkatkan kerjaya, pagar daripada gangguan dan pencuri, memulihkan pesakit yang disihir dan lain-lain lagi segera konsultasi dengan kami.

Kami juga mengadakan program utuk agensi kerajaan yang berminat untuk Kursus Jangka Pendek Rawatan Islam, kursus berkaitan perubatan Islam, motivasi, program pembangunan diri.

Juga rawatan awam, massal di surau, masjid juga rawatan untuk keluarga secara tertutup secara beramai-ramai seperti rawatan gangguan keturunan saka, sial, majal dan lain-lain.

Lokasi 1 : Sungai Tangkas Kajang Selangor.
Lokasi 2 : Muar Johor
Lokasi 3 : Putrajaya dan lokasi seluruh negara pada tarikh dan bulan tertentu.

-Sila pastikan makluman dan hebahan dari kami dari semasa ke semasa jadual kunjungan kami ke seluruh negara.

-Jika anda ingin kami terus datang ke tempat anda bolehlah hubungi kami untuk menetapkan temujanji.

-Kami boleh datang terus ke rumah atau ke kedai anda yang bermasalah.

Kami tidak lagi berada di Saujana Utama. Sebarang urusan rawatan terus hubungi no telefon dalam blog rasmi ini sahaja.

Hotline / What Apss /We Chat
Ust. Ali 013-6421228

Emel rasmi : rahmaniah999@gmail.com
Emel kedua : alifsejati@yahoo.com.my

Berpengalaman mengubat. Anda mencari tempat belajar ilmu-ilmu rawatan Islam dan ilmu hikmah yang tidak bertentangan dengan agama, tiada amalan yang diada-adakan silalah belajar daripada ahli, berpengalaman dan berwibawa hubungi emel dan no telefon yang tertera.

Penting! Baca di bawah ini dahulu.

Perkhidmatan rawatan dan pembelajaran ilmu daripada kami mempunyai bayaran tertentu. Ia adalah upah atas perkhidmatan yang diberikan oleh kami kepada anda yang mana khidmat itu dilakukan secara profesional, bersungguh-sungguh, meluangkan masa sewajarnya dalam membantu pesakit dan hajat anda, menyediakan bahan rawatan, bahan pengisian keilmuan dan konsultasi profesional berdasarkan pengalaman, ilmu dan kemahiran yabg dikurnia dan dipinjamkan oleh Allah Ta'ala kepada kami. Kami juga menggunakan sepenuh masa kami untuk membantu berikhtiar memenuhi apa jua hajat dan keperluan anda. Kami juga bertolak ansur tentang kadar upah semampu anda namun kami tidak menerima pandangan anda yang berfikiran perkhidmatan rawatan dan khidmat spiritual adalah percuma sahaja. Atau sekadar mahu cuba-cuba saja, ikhlas-ikhlasan saja sedangkan anda sendiri tidak ikhlas dan memandang enteng peranan dan khidmat kami. Kami mengsyorkan anda membaca entri dalam blog kami yang telah ditubuhkan sejak lebih kurang lima tahun lalu dan terus dikemaskini dari semasa ke semasa sebagai tanda kami terus wujud dan komited dengan kerja dan tugas kami. Kami tidak pernah jemu membantu sesiapa memerlukan sehinggalah anda sendiri jemu kepada kami. Jadi dengan membaca lebih banyak entri dalam blog ini akan meningkatkan kefahaman anda tentang peranan kami dan juga kenapa bayaran tertentu dikenakan. Segala bayaran yang telah diberikan tidak akan dipulangkan walau dengan apa jua alasan. Pembayaran yg dilakukan adalah diatas persetujuan anda dan kami.Saling memahami antara kami dan anda peranan dan tanggungjawab antara kita akan memudahkan urusan kita lakukan semoga dibantu Allah. Insya Allah.

Syarat dan terma perkhidmatan

Bahawa setelah anda melakukan transfer utk apa saja perkhidmatan kami sediakan anda telah dikira bersetuju dgn syaray perkhidmatan yg kami telah tentukan.

Bayaran perkhidmatan bermaksud

Nilai ubatan

Nilai minyak dan tol perjalanan

Jumlah bayaran perkhidmatan bukanlah bermakna kami menjanjikan kesembuhan. Kesembuhan itu bergantung kpd izin Allah.

Kami hanya menyediakan perkhidmatan bukannya kesembuhan. Anda harus fahami betul2 syarat perkhidmatan kami.

Tiada pulangan wang selepas perkhidmatan diberikan jika kesembuhan tdk berlaku.

Apapun alhamdulillah byk kes yg kami tangani itu sembuh namun kesembuhan tdk termasuk dlm syarat bayaran perkhidmatan.

Kadar bayaran perkhidmatan dpt di rendahkan lagi mengikut budi bicara kami dan pernyataan ini hanyalah utk makluman pembaca yg ingin perkhidmatan kami.

Pernyataan dlm kenyataan di atas terpakai dan berlaku apabila anda membuat transfer bayaran. Transfer bayaran sbg tanda bersetuju dgn syarat perkhidmatan kami yg telah ditentukan.
Rabu, 19 April 2017

Gemblengan Master Paranormal Moden dan Tradisional Lengkap

Suatu kompilasi dahsyat ilmu-ilmu paranormal moden dan tradisional siap sedia untuk saya ajarkan kpd tuan puan. 

Melalui sistem gemblengan ilmu saya selalu guru pembimbing anda akan mengisi dan memboosterkan semua potensi batin anda untuk segala maksud dan tujuan. Apa saja sama ada dlm hal-hal rawatan dan kesembuhan, keselamatan daripada kejahatan kasar mahupun halus, kerezekian akhbar, laduni, kemampuan telepati,pandangan batin, gerak karsa dan gerak raga, pengasihan, komunikasi ghaib dgn makhluk ghaib dimana saja, ilmu perang alam ghaib, ucapan masin, apa saja yg anda fikirkan mustahil in sya Allah dapat anda terokai dan pelajari. 

Antaranya matapelajaran dalam kandungan Master Paranormal

1. Kunci Syahadah 
2. Ilmu Daya Cipta Nyata
3. Membuka Mata Batin dgn Cara Riyadhoh
4. Ilmu Kekuatan Mata Zahir dan Mata Batin
5. Ilmu Pengubatan Telur Ayam Kampung 
6. Ilmu Tarian Jiwa
7. Memasukkan Toyol dlm Botol
8. Melatih Daya Radar Tangan
9. Kunci Ayat Pembungkam
10. Kunci Ayat Merah
11. Kunci Simbol Kho Qaf
12. Rahsia Istimewa Surah al-Kautsar
13. Rahsia Sedot Penyakit Dengan Enam Perkataan 
14. Pengaktifan Ilmu Masin Lidah Level 1 hingga 3 dan Penyempurnaannya.
15. Ilmu Bayangan Malaikat
16. Ilmu Hakikat Air
17. Ilmu Hakikat Angin
18. Ilmu Hakikat Alif utk menarik wang secara alami melalui jalan usaha dan tak disangka-sangka
19. Ilmu Khusus Mengisi Tasbih dgn Asmaul Husna utk pelbagai hajat sesuai dgn maksud sifat nama Allah.
20. Ilmu Untuk Memusnahkan Musuh yg Zalim
21. Ilmu Mengaktifkan Rahsia Tulang Sulbi
22. Ilmu Mengaktifkan Rahsia Kekuatan Saraf dan Sumsum utk kesihatan dan pelbagai hajat
23. Rahsia Angka dan Nombor tak sama apa diluar sana berbeza rahsianya dan gunanya
24. Rahsia Meneutralkan Merawat Santau atau Santet dari Seberang
25. Ilmu Psikotronika
24. Ratusan ilmu2 langka utk rujukan dan pengetahuan kita selaku Paranormal.

Gemblengan Ilmu bermaksud pengisian sesuatu ilmu secara rohani atau batiniah secara langsung kpd anda agar anda dpt menggunakan ilmu dlm silibus sebaik saja bacaannya dan teknik cara gunanya anda hafal dan fahami. In syaa Allah. 

Mahar atau fidyah belajar rm1800.

#Perhatian keilmuan dlm silibus ini berbeza dgn yang Mengambil PAKEJ ILMU SECARA PENUH BERMAHAR RM15K. Pakej KEILMUAN PENUH lebih banyak keilmuan langka,pengisian lebih banyak setiap ilmunya dan kemahiran lebih banyak.

Program Master Paranormal akan saya tutup dan serap dlm Pakej Keilmuan Penuh bila2 masa. Jadi rebutlah peluang bagi yg berminat utk memiliki ilmu cukup bekalan anda utk kegunaan sendiri dan membantu masyarakat. 

Ustaz Tabib Ali
013 642 1228

Tiada ulasan:

Catat Ulasan