Rabu, 31 Mei 2017

Perkhidmatan Mencari Kombinasi Nombor Telefon Ajaib®™ Untuk Mencapai Keinginan, Cita-cita, Impian dan Harapan Anda Menerusi Kaedah Metafizik dan Ilmu Hikmah

Perkhidmatan Mencari Kombinasi Nombor Telefon Ajaib®™ Untuk Mencapai Keinginan, Cita-cita, Impian dan Harapan Anda Menerusi Kaedah Metafizik dan Ilmu Hikmah

Sebuah penemuan metafizik dan ilmu hikmah yang terkini dimana anda dapat jadikan Nombor Telefon Anda untuk meraih apa saja cita-cita dan impian anda.

Bagaimana tu ustaz tabib?
Caranya ialah anda harus menggunakan nombor telefon baharu yang saya cadangkan.

Maksudnya?
Maksudnya katakanlah anda mahu berniaga dan anda pasti mahu menggunakan nombor telefon khas untuk meniaga. Jadi anda mahu membeli nombor telefon baharu. Ketika inilah anda dapat bertanya saya nombor telefon yang sesuai dengan cita-cita dan harapan anda. Saya akan kirimkan Sim Card nombor telefon kepada anda dan sebaiknya tiba anda pakai untuk bisnes baru anda itu.


Jadi saya kena beli nombor telefon baharu daripada ustaz?
Ya benar. Ini bukan ‘trick’ saya nak menjual nombor telefon. Fokus saya kepada mencari nombor telefon yang sesuai dengan bisnes atau apa yang menjadi cita-cita impian anda pada masa ini.

Boleh tak saya hanya nak tahu nombor telefon yang sesuai dengan saya tanpa membeli sim card drp ustaz?
Maaf tak boleh.

Ooo Begitu. Kalau saya beli nombor telefon baharu drp ustaz saya?

Ya. Anda akan dapat:
-Kombinasi Nombor Telefon Ajaib®™ dalam meraih apa saja cita-cita impian anda masa ini. Maksimum hanya 2 hajat/impian/cita-cita sahaja pada satu nombor telefon.
-Pengisian Secara Hikmah Sim Card Nombor Telefon sebelum saya kirimkan ke alamat anda.Boleh saya beli lebih daripada 1 nombor telefon?
Lazimnya kalau berniaga kita pakai paling kurang 2 nombor telefon khusus. Misalnya satu nombor telefon untuk berwhatapps sahaja. Satu lagi nombor telefon untuk panggilan sahaja. Ada perniagaan yang sibuk sentiasa dihubungi ramai orang maka mereka beli lebih daripada 2 sim card.

Jika tak berniaga boleh ke?
Pasti boleh. Tentu anda mempunyai hajat lain. Contohnya anda mahu mempunyai pasangan yang membahagiakan hidup anda. Cepat ketemu jodoh. Dapat kerja yang baik. Dan lain-lain lagi. Ingat 1 nombor telefon hanya boleh ‘mewakili’ 2 hajat/impian anda sahaja.

Tidak syirikkah ustaz?
Masya Allah..Rahsia Nombor Telefon ini bukannya ada kaitan dengan apa-apa kepercayaan sekalipun. Saya bagi contoh mudah. Tuhan menciptakan nombor maka setiap nombor itu pasti mempunyai hikmahnya tersendiri. Sama ada kita tahu atau tidak sahaja! Katakan anda mahu pekerjaan yang baik. Jadi anda beli 1 nombor telefon daripada saya. Saya pilihkan kombinasi nombornya dan saya buat pengisian pada Sim Card anda dah selesai saya kirim kepada anda melalui pos laju. Anda pakai dan gunakan saja. Tanpa apa-apa bacaan apapun. Yang penting nombor itu aktif sekalipun anda tak jadikan ia nombor telefon utama anda. Usaha zahir tetap berterusan. Ia adalah sugesti(metafizik) dan doa (ilmu hikmah) yang menjadikan impian anda tercapai dengan  jayanya. Semuanya atas izin Allah.

Baiklah saya sudah faham! Ustaz cadangkan nombor telefon kepada saya itu guna perkhidmatan telco apa ya?
Tune Excell. Perkhidmatan telco apapun tak penting dalam ikhtiar ini. Yang penting nombor telefon yang akan dikirimkan kepada anda aktif berfungsi dalam menjayakan impian dan cita-cita anda!

Berapa bayarannya ustaz?
Sim Card dan Pengaktifan Harganya RM100.
Caj Perkhidmatan Mencari Kombinasi Nombor Telefon Ajaib®™ Untuk Anda ialah RM250. Jumlahnya RM350. Berikut Contoh Keinginan yang boleh diikhtiarkan melalui Kombinasi Nombor Telefon
- Anda ingin sukses dan kaya
- Anda ingin pasangan hidup
- Anda ingin mendapatkan pasangan kaya
- Anda ingin untung berniaga dan ada pelanggan tetap
- Anda ingin menjadi perawat yang berjaya
- Anda ingin mempunyai isteri lebih daripada satu
- Anda ingin menjadi pemimpin sesuai dalam bidang anda.
- Anda ingin mempunyai sekolah tahfiz dan pertubuhan ngo yang berjaya
- Anda ingin hidup tenteram damai, bahagia,
- Anda ingin mendapatkan pekerjaan terbaik
- Anda ingin menjadi ‘magnet wang’
- Anda ingin berpisah dengan pasangan dengan cara baik
- Anda ingin rakan sepejabat yang serasi kerjasama saling hormat menghormati  
- Anda ingin menunaikan haji atau umrah
-Anda ingin kepuasan seksual bersama pasangan anda
Dan banyak lagi. Apa saja yang menjadi keinginan, harapan, cita-cita dan impian anda in syaa Allah saya cuba bantu menerusi pemilihan Kombinasi Nombor Telefon yang Sesuai Dengan Keinginan, Cita-cita, Impian dan Harapan Anda Menerusi Kaedah Metafizik dan Ilmu Hikmah®™

&&&

Saya juga membuka peluang untuk anda konsultasi/bertanya/berunding dengan saya nombor telefon yang anda gunakan pada waktu ini. Ada kombinasi nombor telefon membawa ‘mesej’ yang buruk dan merugikan anda. Ini dapat dilihat dalam hidup anda. Untuk mengetahui nombor telefon anda gunakan sekarang merugikan atau tidak saya mengenakan caj RM50 untuk menilai nombor telefon anda itu dan menghuraikan serba ringkas masalah yang dibawa oleh nombor telefon anda masa ini.

Peringatan:
Ini adalah ikhtiar bukan sebuah jaminan. Ini adalah faktor pembantu kepada usaha mencapai hajat anda bukan faktor utama tanpa perlu usaha apa-apa. Rahsia Kombinasi Nombor Telefon ini bukan ciplakan daripada mana-mana ahli metafizik lain. 

Berminat hubungi 013 6421228

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anaknya al-Hafiz

ANAKNYA BAKAL TENTERA IMAM MAHDI AL HAFIZ Ibu mithali : Saya ada anak al Hafiz. Saya nak anak saya ustaz didik dia ilmu2 hikmah. Saya : ...