Ahad, 2 Ogos 2020

Ilmu Nurullah Jarak Jauh

GEMBLENGAN ILMU NURULLAH JARAK JAUH TAHAP DASAR SPECIAL ZULHIJJAH DIBUKA SEMPENA HARI RAYA ADHA SAHAJA DAN SEMPENA TURUN GUNUNG.

ANTARA KELEBIHAN PENGISIAN ILMU INI IALAH ILMU PENGUBATAN ISLAM TAHAP TINGGI BERSANAD AYAT RUQYAH DAN DOA DOA KHUSUS, ILMU MATA MALAIKAT (PENYINGKAPAN TABIR KEGHAIBAN)  ILMU SELISIH BAHAYA, ILMU HAKIKAT BESI TUBUH, ILMU MAHABBATUL KUBRO, ILMU KEREZEKIAN DAN KEKAYAAN, ILMU KEROHANIAN, ILMU RAMUAN MINYAK URUTAN, HERBA, ILMU RAMUAN AJAIB YG AMAT MUDAH DIBUAT UTK SERIBU SATU PENYAKIT, ILMU ASMA NASAB NUR MUHAMMAD TAHAP DASAR, ILMU JURUS WARISAN BANI TANAH JAWI TAHAP MENENGAH, ILMU-ILMU PETUA, GERAK DAN LANGKAH. SEMUA ILMU INI SAYA ISIKAN KE MURID TANPA PERLU LALUI RITUAL PANJANG. TANPA PERLU HADIR DIRI, HANYA ADA KEMUDAHAN WHAT APPS, TELEGRAM DAN OTAK YG CERGAS, KEYAKINAN PROSES PENGISIAN DPT DILAKUKAN DAN TERBUKA MENERIMA DAN MEMPELAJARI SESUATU YG BAHARU. TIDAK BERTENTANGAN DGN AGAMA, MORAL, ADAT, BUDAYA DAN NILAI NORMA MASYARAKAT.

BONUS SEBOTOL MINYAK PENGISIAN KEILMUAN YG TERBUAT DRP PATI TUMBUH TUMBUHAN YG ASLI. SEBILAH SENJATA SBG PAKAIAN DIRI DAN ITEM LAIN YG SEMUA AKAN DIPOSKAN KE ALAMAT ANDA. KHAS UTK KALI INI SAHAJA. 

MAHAR PENEBUS ILMU  RM1111.

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum.saya mencari perawat yang boleh membuang sihir berpenjaga/wali di badan pesakit, beberapa bahagian utama pesakit telah dikunci, dan juga dikenakan sihir patung, menyebabkan pesakit boleh diganggu tidak kira masa. Lokasi Pasir Mas Kelantan.
    email : tubuhsatu@gmail.com

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.saya mencari perawat yang boleh membuang sihir berpenjaga/wali di badan pesakit, beberapa bahagian utama pesakit telah dikunci, dan juga dikenakan sihir patung, menyebabkan pesakit boleh diganggu tidak kira masa. Lokasi Pasir Mas Kelantan.
    email : tubuhsatu@gmail.com

    BalasPadam

ILMU SAEFI MALHAMAH KUBRO GANDINGAN HIZIB MALHAMAH KUBRO

-Pedang  Tanpa Pedang Awliya dan Arifbillah Akhir Zaman- 1. Dalam perbendaharaan Ilmu Hikmah Tingkat Tinggi memang terkenal dengan Ilmu Saef...