Rabu, 15 April 2020

Asma Nasab Merawat COVID 19

Baru-baru ini ada beberapa orang sahabat facebook yang disahkan positif COVID-19. Jadi saya telah merawat mereka sedaya upaya yang boleh menerusi Jarak Jauh dengan cara saya mengirimkan nur wirid asma nasab ke air yang telah merekqa sediakan di lokasi masing-masing. Selepas mereka minum dan sapu mereka rasa bnertenaga dan gejala COVID-19 berkuarangan dari sehari ke sehari hingga mereka dibenarkan keluar daripada hospital. Ada juga pelanggan yang memesan selendang beliau telah dijangkiti virus TIBI. Jadi beliau memanfaatkan Selendang Asma Nasab ini untuk mengubati diri mereka. Ini saya masih tunggu maklum balas. Beberapa lagi yang ada masalah gangguan seperti kebaradaan jin besar dlm bilik hingga sukar hendak tidur. Namun selepas saya memberikan rawatan asma nasab pada air secara Jarak Jauh dan pesakit gunakan utk sapu dan renjis dlm rumah TIBA-TIBA bunyi dentuman kuat seperti ditolak dari dalam keluar menyebabkan bumbung rumah pesakit tercabut. Ini paling menggemparkan. Kelihatan jinnya terbirit birit melarikan diri mereka. Jadi begitulah hebatnya kesan asma nasab. Ia dpt melipatgandakan kesan penyembuhan pada kapsul dan suplemen hingga berganda-ganda kekuatannya untuk merawat dan menguatkan sistem imun badan.

Asma NASAB ini amat mudah digemblengkan kepada anda semua tanpa susah payah puasa dan wirid puluhan ribu bilangannya. Cukup anda terima Pengisian drp saya seumur hidup dapat manfaatkan utk segala tujuan dan maksud. Nanti saya bukakan rahsia Asma Nasab dalam kita menempun jalan makrifatullah.

Nak belajar ASMA NASAB silakan what apps saya, selaku pewaris dan pemegang sanad Asma ini saya buka untuk anda mempelajari asma yang amat bermanfaat ini.

TAK GUNA ANDA KAYA, ANDA KUAT DIMATA ORG, HEBAT BERSILAT DLL NAMUN ANDA SAKIT MELARAT MENYUSAHKAN DIRI ANDA DAN ORG LAIN. JOM BERSAMA SAYA TEROKA KEAJAIBAN TENAGA SEJATI YANG BERSEMAYAM DALAM DIRI KITA DENGAN CARA SELAMAT DAN BERKAH TERUJI DENGAN PENGALAMAN PULUHAN TAHUN.


Tiada ulasan:

Catat Komen

USTAZ EBIT LIEW SEPATUTNYA DIBERI PELUANG BANTU RAKYAT

 Salam kasih, alhamdulillah wa syukurillah.  Viral akhir akhir ini Ust Ebit Liew dihalang utk membuatkan sekolah utk mualaf2 baru di Sabah. ...