Ahad, 18 Mac 2018

Gemblengan Ilmu Spiritual Nusantara dan Tanah Melayu

Sebenarnya ramai yang berminat mau belajar. Bukan sahaja dari Malaysia bahkan dari Indonesia yang mahu mempelajari keipmuan asli dari Tanah Melayu.

Walau dimanapun anda berada, walau apapun latar belakang anda saya persilakan untuk mengikuti program Gemblengan Ilmu Spiritual yang Asli Dari Tanah Melayu dan Nusantara ini.

Adakah anda dari
Singapura 
Brunei 
Jepun
Korea
Hong Kong
China
Mesir
Dubai
Arab Saudi
Pakistan
India
Indonesia
Thailand
Dan negara negara di seluruh dunia.
Bagi anda yang tidak memahami bahasa Melayu kami akan bimbing anda dalam bahasa Inggeris. Setakat ini murid dari Singapura, Indonedia, Brunei dan Kanada belajar dengan kami. Tiada apa2 masalah yang dihadapi memandangkan program yang kami sediakan untuk anda benar2 program yang luar biasa dan menarik.

Anda akan dibimbing bagaimana untuk melihat, meneroka alam ghaib dan batin.dibimbing untuk merogoh sukma ke alam ghaib. Dibimbing untuk menguasai seluruh ilmu esoterik Nusantara dan Tanah Melayu ini. Dibimbing drp ahli untuk menguasai ilmu2 hikmah warisan para wali. Dibimbing untuk mendalami khazanah perubatan Melayu tradisional, keilmuan pakar2 dlm sistem perubatan tradisi bangsa Nusantara.

Dan banyak lagi. Saya yakin anda amat berminat untuk datang ke sini untuk menambahkan wawasan dan khazanah perbendaharaan ilmu yang anda telah milili menjadikan anda semakin memahami manusia drp kelompok dunia misteri ini yang unik dan dinamik.

Hubungi
013 642 1228

Selamat Datang Ke Dunia Misteri Keajaiban Nusantara dan Tanah Melayu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anaknya al-Hafiz

ANAKNYA BAKAL TENTERA IMAM MAHDI AL HAFIZ Ibu mithali : Saya ada anak al Hafiz. Saya nak anak saya ustaz didik dia ilmu2 hikmah. Saya : ...