Rabu, 17 Januari 2018

Belajar ilmu di Pulau Besar

5 Fokus Utama Program Gemblengan Master Extraordinary Paranormal, Spiritual dan Supranatural di Pulau Besar Melaka pada 26 hingga 29 Januari 2018 ini ialah

1. Kesihatan
Sihat jasad,jasmani,mental,semangat,roh. Bebas drp ikatan2 sihir, bebas drp kesakitan, bebas drp penyakit2 kejiwaan, kemurungan dll in sya Allah. 
2. Keselamatan
Selamat di darat, selamat di udara, selamat di air, la takof wala tahzan... Berpantang maut sebelum ajal. Selamat badan, selamat nyawa, selamat, roh, selamat dunia hingga akhirat in sya Allah.
3. Kerezekian
Menarik rezeki dari langit, dr dalam bumi, dr jauh, halal berkah, menjadikan diri kita sbg MAGNET REZEKI, diajarkan secara khusus hakikat duit, gelaran duit, memanggil duit secara alami dan sunnatullah,membuka penutup jalan usaha,sengkolo sial dan majal.
4. Kemanfaatan ilmu
Ilmu yg dpt digunakan ke arah kebaikan, proteksi drp segala kejahatan, penepis dan pembias drp segala keburukan kasar maupun halus, ilmu2 siap diperturunkan, dipergunakan dengan kaedah2 yg tepat dan benar melalui pedoman tunjuk ajar drp guru2 yg ahli dan berpengalaman.
5. Ketuhanan
Titik tertinggi yg bakal menjawab apakah,siapakah,bagaimanakah,mengapakah,kita ini ada, ujud, khalifah dan menggapai kecintaan hakiki dan maknawi kpd Ilahi. Sukar utk diperjelaskan dgn kata2 lagi.

Saya berminat mau daftar
Ustaz Ali
013 642 1228

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anaknya al-Hafiz

ANAKNYA BAKAL TENTERA IMAM MAHDI AL HAFIZ Ibu mithali : Saya ada anak al Hafiz. Saya nak anak saya ustaz didik dia ilmu2 hikmah. Saya : ...