Rabu, 17 Mei 2017

Minyak Ajaib ar-Rahmaniah untuk pagar ampuh,kekebalan mutlak,penyembuhan sakit apapun,pengasihan super,mengikat pasangan agar setia,pelarisan,buka aura dan hajat apapun

Minyak Ajaib ar-Rahmaniah 

Program Tabib Alternatif antaranya dapat diaktifkan melalui wasilah Minyak Ajaib. Juga kesemua ilmu ditawarkan. Keajaiban  ini terserlah apabila ia dpt diuji cuba serta merta. Program ilmu lain spt Program Super Ilmu Al Hadiid dan banyak lagi keilmuan lain hingga level tertinggi iaitu Program Gemblengan Mahaguru Nurul 'ala Nurin.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Minyak  ini multifungsi,  tidak ada pantang dan risiko sama ada sebelum atau sesudah memakai minyak ini.

Untuk menggunakan minyak ini ada bacaan khusus sebagai kunci penggunaan atau utk menghidupkan khasiatnya bersesuaian dengan apa yg diniatkan.


🌟 🌟🌟UNTUK IKHTIAR  KEKEBALAN/ BANGKITKAN KEKUATAN/ AKTIFKAN KEILMUAN SPT ILMU TABIB ALTERNATIF DAN APA SAJA ILMU YANG DITAWARKAN DLM BLOG INI KITA GUNAKAN MINYAK INI SBG WASILAH PEMBANGKITAN DAN PENGAKTIFAN /PAGAR GHAIB / PERLINDUNGAN DLL 🌟🌟🌟
πŸ’« Titiskan di air 9 titis dan dibacakan kuncinya sebanyak 77x dan diminum airnya.  Untuk sempurna lakukan 3-7x pada hari seterusnya. Setkan ianya mampu diuji dengan yang mudah dahulu seperti ditetak, kemudia baru pada hari lain dihiris, dan sebagainya.

🌟🌟🌟UNTUK MENGISI BENDA / BATU/ KERIS / DLL 🌟🌟🌟
πŸ’« Sebut apa yang diniatkan (matlamat),lalu sapu rata minyak pada benda yang mahu diisi dan baca ayat kunci sebanyak 19x/ 111x.

🌟🌟🌟UNTUK PENYEMBUHAN SEGALA PENYAKIT MEDIS/ NON MEDIS/ BERAT ATAU RINGAN 🌟🌟🌟

πŸ’«Sapu sedikit sahaja minyak ke tempat yang sakit atau ambil air putih dan titiskan 5 titis kemudian baca kuncinya 55x dan diminum oleh pesakit.

UNTUK PENGASIHAN( PELET) JARAK JAUH DENGAN FOTO 🌟🌟🌟

πŸ’« Ambil gambar pesakit dan pasangannya kemudian dituliskan nama pada setiap gambar.  Sapukan minyak ini sedikit sahaja dan dengan penuh yakin dan konsentrasi panggil nama pasangannya dan sebut tujuannya 22x lalu tutup kedua-dua gambar itu dan ikat dengan benang.  Lakukan cara yang sama selama 2 malam dan tunggu hasilnya.

🌟🌟🌟UNTUK MEMBUKA AURA/ KARISMA / WIBAWA/ DAYA TARIK/ PENGASIHAN UMUM 🌟🌟🌟
πŸ’« Ambil sedikit minyak dan baca kuncinya 22x lalu disapukan di kening kanan dan kiri.

🌟🌟🌟UNTUK MENGIKAT PASANGAN 🌟🌟🌟
πŸ’« Ambil sedikit minyak ini dihujung jari atau menggunakan kapas lalu baca 22x dan sapu di anggota badan pasangan seperti lengan / punggung. Kemudian untuk mengunci pasangan sapu  minyak ini di kemaluan kita sebelum bersama.  Boleh diulang 2-4x untuk mendapatkan hasil yang maksima.

🌟🌟🌟UNTUK PAGAR RUMAH/ KEDAI / PEJABAT DARIPADA SEBARANG GANGGUAN DAN NIAT JAHAT MANUSIA / MENCECAH DARI KEBAKARAN  πŸŒŸπŸŒŸπŸŒŸ
πŸ’« Ambil 4 biji kapas lalu titiskan minyak ini 3 titis disetiap kapas kemudian masukkan kapas yang susah dititiskan minyak itu ke dalam botol dan disimpan di dalam rumah/ kedai/ kilang/ pejabat berserta niat tujuan pagar dan baca kuncinya sebanyak 111x / 131x.

🌟🌟🌟UNTUK PELARIS/ TARIK REZEKI/MEMBUKA AURA REZEKI/MENGHILANGKAN AURA NEGATIF DI TEMPAT NIAGA 🌟🌟🌟
πŸ’« Untuk menarik rezeki,  sapukan duit dengan sedikit minyak ini kemudian baca kuncinya 99x. Lipat dan letak di kotak duit/ mesin duit ketika berniaga.
πŸ’« Untuk membuka aura kedai supaya maju,  ambil sedikit kapas dan dititiskan 9 titis minyak ke kapas dan baca kuncinya 99x.  Kemudian terus sapukan kapas yang sudah dititiskan minyak tadi ke bahagian kedai/ tempat berniaga seperti pintu kedai,  meja dll sebanyak 9x sapu.  Ulang perkara ini selama 9 hari berturut-turut.
πŸ’« Untuk membuka aura rezeki dan menghilangkan semua sial/ sengkolo,  titiskan minyak  ini 9 titis ke dalam sebaldi air dan baca kuncinya sebanyak 99x terhadap air  yang dicampur garam untuk dibuat mandi seluruh badan tanpa sabun. Boleh diulang sebanyak 3x atau cukup hanya sekali.
πŸ’«  Fungsi lain minyak ini bergantung terhadap apa yang diniatkan. Boleh disapu dan diminum bergantung kepada keadaan dan baca kuncinya sebanyak 77x atau 19x bagi cara yang tidak ditunjukkan di atas.

πŸŒ™PANTANG MINYAK IN JANGAN DILANGKAH DAN DI DUDUK  KERANA AKAN MENGHILANGKAN DAYA KHASIATNYA

***********************

KUNCI BACAANNYA HANYA 2 PATAH PERKATAAN SAHAJA.

Mahar.....
Ada Harga Ada Kualiti
Terhad Ada 10 Botol Shj.
Siapa Cepat Dia Dapat
013 642 1228
Ustaz Tabib Ali

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Gemblengan Ilmu Hak Sejati Diri

Ilmu Hak Sejati mempunuai kaitan dengan potensi ROH kita. Ia lebih halus daripada apa yang disebut sebagai Tenaga Dalam atau Inner Power dan...